Máme pro vás novinku! Pokud máte rádi klasické lahůdkové saláty a pomazánky, ale chcete si občas dát něco lehčího, určitě vás potěšíme 🙂 Nově v našem sortimentu najdete rostlinné verze vašich oblíbených klasik.

Z pomazánek si můžete pochutnat na pažitkové, česnekové, budapešťské, chalupářské, farmářské, indické nebo na pomazánce s červenou řepou či medvědím česnekem. Všechny jsou v rostlinné odlehčené verzi, ale chutnají výborně. Hodí se jak na příjemný večer s přáteli, tak na jednohubky na rodinnou oslavu. Kterou vyzkoušíte jako první?

Lahůdkové saláty? Ano, i ty umíme rostlinně! Pochutnat si můžete na klasickém bramborovém, vlašském nebo pařížském salátu. Milovníkům pikantního jídla určitě doporučujeme zkusit ďábelský salát s feferonkami.

Tudlee rostlinné saláty a pomazánky jsou skvělou volbou, pokud chcete trochu odlehčit jídelníček, nebo máte alergii na mléko či vejce. Většina produktů je vhodná i pro alergiky na sóju – složení najdete na našich webových stránkách.

Produkty Tudlee najdete na prodejnách Lidl, ve zdravých výživách nebo online na www.rohlik.cz 🙂

Dejte nám vědět, jak vám nové produkty chutnají a sledujte nás na Facebooku a Instagramu, aby vám neunikly žádné novinky ❤️