Nevíte si rady s občerstvením na silvestrovskou party? Na našem webu www.tudlee.cz najdete spoustu receptů ze kterých si určitě vyberete. Všechny jsou rostlinné, tak určitě potěšíte všechny alergiky na mléko nebo vejce i vegany ❤️ Spoustu receptů je možné připravit i v bezlepkové verzi 😊

Pár našich tipů:
Pizza šneci: https://www.tudlee.cz/cs/recipe/pizza-sneci
Dýňový dip na nachos: https://www.tudlee.cz/cs/recipe/dynovy-dip-na-nachos
Plněné „masové“ koláčky: https://www.tudlee.cz/cs/recipe/slane-masove-kolacky
Zeleninový quiche: https://www.tudlee.cz/cs/recipe/zeleninove-quiche
Salsa nacho dip: https://www.tudlee.cz/cs/recipe/salsa-nacho-cheese

Pokud ale nemáte čas na přípravu tolika jídel nebo si prostě chcete ještě na chvilku odpočinout, máme pro vás tip na rychlé chlebíčky s vylepšenou Tudlee pomazánkou.

Pomazánka Tudlee Creamy Cheddar se dá použít rovnou, ale je i skvělým základem na domácí pomazánky. Můžete do ní přidat chili kousky, čerstvé chili papričky, pepř nebo různé bylinky. Skvěle chutná například s petrželkou, jarní cibulkou nebo osmaženou cibulí.

Přidat můžete také osmažené uzené nebo marinované tofu, případně smažený tempeh. Pokud máte alergii na sóju, využít můžete i pražené oříšky nebo semínka. Fantazii se meze nekladou!

Čerstvý kváskový chleba, klasická veka, francouzské bagety nebo tradiční rohlík na kolečka? Ať už se rozhodnete pro jakékoliv pečivo, věříme, že si vy i vaše návštěva pochutnáte.

A náš poslední tip je na novoroční přípitek 😊 V tomto článku na našem blogu najdete tři tipy na přípitek, který se dá připravit i jako nealko: https://www.tudlee.cz/blog/3-tipy-na-novorocni-pripitek/ Vyzkoušet můžete i domácí limonády https://www.tudlee.cz/blog/3-recepty-na-domaci-limonady/ nebo tyto osvěžující nápoje https://www.tudlee.cz/blog/osvezujici-letni-napoje/ ❤️

Až budete zkoušet nějaký z receptů, nezapomeňte nás označit na našich sociálních sítích 🙂

Instagram: KLIK
Facebook:  KLIK