Jste milovníci kávy? Tak to vás dnes potěšíme! Máte tady pro vás recept na zdravé kávové smoothie ☺️ Pokud vás už nebaví stále ty stejné kombinace ovoce, vyzkoušejte něco nového. Víme, že kávové smoothie zní odvážně, ale slibujeme, že budete nadšení! Je to takové spojení ranní kávičky se snídaní v jeden zdravý nápoj! 

Na smoothie si připravte tyto ingredience:
– 1 banán
– 1 hrnek mražených třešní
– 1/2 hrnku kávy
– 1/2 hrnku rostlinného mléka
– 2 lžíce mandlového másla
– 1 lžíce čokoládového proteinu
– 1 lžíce kakaa

Nejprve si připravte vaší oblíbenou kávu. French press, překapávaná nebo třeba turek? To záleží jen a pouze na vás. Do mixéru nakrájejte banán, přidejte třešně (čerstvé nebo mražené), kávu, rostlinné mléko (my jsme použili ovesné), mandlové nebo jiné oříškové máslo, kakao a čokoládový protein. Pokud doma nemáte protein nebo to jen není vaše nejoblíbenější potravina, vyměňte lžíci proteinu za lžíci kakaa. Mixujte dokud smoothie nebude krásně hladké. Přelijte do sklenice a vychutnejte si kávovou dobrotu!

Tip: Pokud chcete hustší konzistenci na smoothie bowl, použijte mražený banán a mražené třešně. Můžete také vynechat rostlinné mléko nebo ho použít méně.

V tomto smoothie se krásně spojuje chuť kávy, třešní a kakaa. Věříme, že si ji zamilujete stejně tak, jako my ❤️ Až budete recept zkoušet, nezapomeňte nás označit na našich sociálních sítích nebo nám poslat fotografii do zpráv. Používat můžete také hashtag #tudlee, rádi vidíme vaše výtvory ☺️ Sledujte nás na Facebooku a Instagramu pro další tipy a triky!