Podzim je tady a s ním přichází i změna našich denních aktivit. Chladnější počasí nás láká k tomu, abychom strávili den v peřinách. My jsme pro vás sepsali naše oblíbené denní aktivity a přidali k nim recepty, které si rádi v tomto období dopřáváme. Čím jiným totiž začít podzimní den než dokonalou snídaní?

Snídaně do postele
Dobrá kniha a podzimní kašička, to je pohodové ráno ❤️ Na jednu takovou máme na webu recept – zdravá pumpkin spice kaše!

Budete potřebovat:
1 hrnek bezlepkových ovesných vloček
1 hrnek dýňového pyré
1 balení Tudlee chia dezert vanilka
1/2 hrnku rostlinného mléka
3 lžíce javorového sirupu
1 lžíce skořice
1/2 lžičky zázvoru
1/4 lžičky muškátového oříšku

Postup je jednoduchý. Dýni si nakrájejte na kostky, zalijte horkou vodou a vařte do změknutí. Uvařenou dýni rozmixujte na pyré a nalijte do hrnce společně s ostatními ingrediencemi – vločky, Tudlee chia dezert, rostlinné mléko, javorový sirup, skořici, zázvor a muškátový oříšek. Vařte na mírném ohni do změknutí vloček a pokud je potřeba, přidejte více rostlinného mléka. Na kaši si můžete přidat i nějaké sezónní ovoce, třeba jablíčka, hrušky nebo švestky. Dobrou chuť!

Příroda
Na podzim se příroda mění do krásných barev. Udělejte si aspoň párkrát za týden procházku, vyražte do přírody na výlet, nasbírejte kaštany a kochejte se tou krásou! Na svačinku si s sebou můžete připravit třeba ovesné čoko tyčinky KLIK, chia muffinky KLIK nebo sendviče s ředkvičkovou pomazánkou (recept tady).

Netflix & Nachos
Naší další oblíbenou podzimní aktivitou jsou večerní filmy s nějakou dobrůtkou, aby se líp koukalo ☺️ Takový ideální snack jsou třeba naše nachos s rajčatovo sýrovou salsou! Recept na ně najdete zde. Vyzkoušet můžete i náš recept na Loaded fries! Hranolky s pořádnou dávkou sýra, uzeným tofu, cibulkou a kyselými okurkami… mňam! Recept najdete u nás na webu – tady.

Budeme moc rádi, když nám dáte vědět, jak vypadá váš ideální podzimní den a jaké jsou vaše oblíbené recepty pro toto období. Sledujte nás na Facebooku a Instagramu pro spoustu dalších tipů a receptů!