Podzim je tady a my pro vás máme první podzimní recept, dýňovou horkou čokoládu! Perfektní na zahřátí s přicházejícími chladnými večery 🙂

Na dva hrníčky budete potřebovat:
– 1 hrnek dýňového pyré
– 1 hrnek mandlového mléka
– 2 lžíce kakaa
– 50 g čokolády
– 1/2 lžičky skořice

Příprava je jednoduchá. Do menšího hrnce přidáme dýňové pyré s mandlovým mlékem a přivedeme k varu. Čokoládu si nakrájíme na malé kostičky a společně s kakaem a skořicí přidáme do směsi na horkou čokoládu. Vaříme dokud se čokoláda nerozpustí.

Tip: Pokud máte rádi kořeněné nápoje, doporučujeme přidat více skořice a vše doplnit hřebíčkem, sušeným zázvorem a kardamomem. Můžete použít i směs na chai latte nebo pumpkin spice.

Hotovou horkou čokoládu podávejte se šlehačkou nebo marshmallows ❤️

Pokud budete recept zkoušet, dejte nám vědět, jak vám chutnalo, označujte nás na Facebooku a Instagramu, a používejte hashtag #tudlee ☺️