Chtěli bychom vám představit novinku v našem sortimentu, a to 100% rostlinné smetany ke šlehání značky Schlagfix, které nově distribuujeme po České republice. Smetany ke šlehání Schlagfix jsou německé výroby a můžete je tedy znát ze zahraničí. Nově jsou dostupné na e-shopu rohlik.cz a také ve zdravých výživách – online i v kamenných prodejnách.

Schlagfix smetany jsou skvělou variantou pro alergiky – neobsahují totiž laktózu, lepek, oříšky a dokonce ani sóju. Díky svému rostlinnému složení neobsahují cholesterol a jsou vhodné pro vegany. Šlehačky Schlagfix mají ještě jednu výhodu – není nutné je skladovat v lednici. A jaké varianty výrobků můžete momentálně vyzkoušet?

Schlagfix – šlehačkový krém ve spreji
Rostlinná šlehačka, kterou máte vždy po ruce – dostupná v 200ml balení. Chai latte, horká čokoláda, kakao nebo káva? Se šlehačkou bude váš oblíbený nápoj chutnat ještě lépe ☺️ Použít ho můžete na horké i studené nápoje. A pokud dnes máte chuť i na zákusek, dopřejte si krémový Schlagfix i na něj.

Schlagfix – slazená smetana ke šlehání
Se smetanou ke šlehání můžete vykouzlit spoustu parády při pečení nebo ji našlehat a použít na dezerty až při servírování. Po našlehání zvýší svůj objem až o 400 % a krásně drží tvar i bez ztužovače. Do pohárů, krémů, pudingů, nápojů..možností je nekonečno! Slazená Schlagfix smetana ke šlehání je dostupná v objemu 200 ml a 1000 ml.

Schlagfix – neslazená smetana ke šlehání
Neslazená verze smetany ke šlehání má stejné vlastnosti, jako ta slazená. Skvěle se našlehá, můžete ji použít do krémů, nápojů nebo na dezerty, ale má jednu velkou výhodu – díky tomu, že v ní není přidaný cukr se hodí i na vaření 🙂 Použít ji proto můžete i do slaných pokrmů. Různé polévky, krémové těstoviny nebo smetanové brambory. Fantazii se meze nekladou! Neslazená Schlagfix smetana ke šlehání je dostupná v objemu 200 ml a 1000 ml.

Celé složení a výživové hodnoty najdete na webu www.tudlee.cz v sekci produkty, kategorie šlehačky.

Budeme moc rádi, když nám dáte vědět, jak vám smetany Schlagfix chutnají nebo nám napíšete, jaký recept byste si přáli vidět na našem webu. Označujte nás na Facebooku a Instagramu. Používat můžete také hashtag #tudlee ❤️ Budeme se těšit na vaše nápady!