Recipes - Penne se sýrovou omáčkou
- Lactose Free
-
40 min
total time -
20 min
preparation - 2 portions
Ingredients
280 g penne
150 g mletého “masa”
2 balení Tudlee Creamy - Cheddar
150 ml rostlinného mléka
1 střední cibule
3 stroužky česneku
olej
pepř dle chuti
čerstvá petrželka
+ koření na maso (pokud je potřeba)
Instructions
Dáme vařit těstoviny - penne a mezitím si připravíme omáčku. Cibuli nakrájíme najemno, česnek prolisujeme a na oleji pomalu osmažíme. Přidáme mleté maso s kořením a pravidelně mícháme. Při použití sójového masa koření přidat musíme, ale pokud máme koupeno ochucené mleté, koření můžeme vynechat. Až se nám kousky pěkně osmaží, přidáme Tudlee Creamy, zalijeme mlékem a necháme sýr rozpustit. Dle chuti opepříme. Hrnec stáhneme ze sporáku, k omáčce přidáme uvařené penne a pořádně promícháme, aby se omáčka dostala na všechny těstoviny. Penne podáváme s čerstvou petrželkou.