Recipes - Dýňový dip na nachos
-
Gluten Free
-
45 min
total time -
2 portions
Ingredients
1 plechovka bílých fazolí
1/2 hokkaido dýně
1 cibule
1/2 uzeného tofu
1 balení Tudlee Creamy Cheddar
2 stroužky česneku
2 lžičky chili kousků
1 lžička soli
1 lžička pepře
+ nachos
+ jarní cibulka
Instructions
Dýni si nakrájíme na kostičky a vaříme doměkka. Mezitím nakrájíme cibulku najemno a osmažíme dozlatova na oleji. Tofu nakrájíme na malé kostičky a také osmažíme. Ve velké míse smícháme uvařenou dýni, bílé fazole, cibulku, Tudlee Creamy, česneku, chili kousky, sůl a pepř. Mixujeme dohladka ponorným mixérem. Servírujeme k nachos s jarní cibulkou a uzeným tofu.