Recipes - Dýňový dip na nachos

  • Gluten Free Gluten Free
  • total time 45 min
    total time
  • portions 2 portions

Ingredients Ingredients

1 plechovka bílých fazolí

1/2 hokkaido dýně

1 cibule

1/2 uzeného tofu

1 balení Tudlee Creamy Cheddar

2 stroužky česneku

2 lžičky chili kousků

1 lžička soli

1 lžička pepře

 

+ nachos

+ jarní cibulka

Instructions Instructions

Dýni si nakrájíme na kostičky a vaříme doměkka. Mezitím nakrájíme cibulku najemno a osmažíme dozlatova na oleji. Tofu nakrájíme na malé kostičky a také osmažíme. Ve velké míse smícháme uvařenou dýni, bílé fazole, cibulku, Tudlee Creamy, česneku, chili kousky, sůl a pepř. Mixujeme dohladka ponorným mixérem. Servírujeme k nachos s jarní cibulkou a uzeným tofu.