Recipes - slané "masové" koláčky
- Lactose Free
-
60 min
total time -
35 min
preparation -
25 min
cook - 6 ks portions
Ingredients
1 balení listového těsta
1/2 hrnku sójového granulátu
1/2 hrnku rajčat ve vlastní šťávě
1 balení Tudlee Creamy Tomato-Basil
1 střední cibule
1 stroužek česneku
1/2 lžičky soli
Instructions
Jako první si připravíme sójové maso. Vaříme ho přibližně 15 minut s kořením a solí. Vymačkáme přebytečnou vodu, necháme okapat a mezitím si můžeme připravit další ingredience. Cibuli nakrájíme a osmažíme ji na oleji. Z bazalky si otrháme lístky a nasekáme ji najemno. Připravíme si mísu a smícháme v ní všechny ingredience - sójový granulát, rajčata, Tudlee Creamy, cibulku, bazalku, prolisovaný česnek a sůl. Vše pořádně promícháme a vrhneme se na přípravu listového těsta. Z těsta si nakrájíme šest čtverečků a vyložíme jím formu na muffiny nebo zapékací misky. Dovnitř přidáme náplň a těsto nahoře spojíme do měšce nebo šátečku. Pečeme v troubě předehřáté na 200 °C po dobu 10 minut, poté ztlumíme na 180 °C a pečeme dalších 5 - 10 minut.
Dobrou chuť!