Recipes - Letní těstovinový salát
- Lactose Free
- Gluten Free
-
20 min
total time -
15 min
preparation -
těstoviny podle typu min
cook - 2 portions
Ingredients
2 a 1/2 hrnku farfalle (bezlepkové těstoviny)
2 hrsti baby špenátu
2 hrsti bazalky
1 balení Tudlee Creamy
3 lžíce olivového oleje
1 lžíce citronové šťávy
1 menší stroužek česneku
1/2 lžičky soli
+ piniové oříšky a čerstvě namletý pepř
Instructions
Těstoviny uvaříme v osolené vodě a necháme je vychladnout. Do mixéru dáme baby špenát, čerstvou bazalku, Tudlee Creamy, olivový olej, citronovou šťávu, česnek a sůl. Vše pořádně rozmixujeme a přidáme k těstovinám. Těstoviny posypeme piniovými oříšky, lístky čerstvé bazalky a čerstvě namletým pepřem.
Servírujeme vychlazené jako těstovinový salát. Dobrou chuť!