V dnešním článku bychom vám rádi představili nové Tudlee produkty, na které se můžete těšit začátkem srpna. Jde o zcela novou řadu výrobků a my doufáme, že si je zamilujete tak, jako my 🙂

O co tedy jde, ptáte se? Připravili jsme pro vás Tudlee protein – rostlinnou pomazánku, která nejen skvěle chutná, ale je také zdravá a plná bílkovin! Tudlee rostlinná pomazánka je vyrobená z přírodních rostlinných surovin, které se vyznačují vysokým obsahem proteinu. I když je nejznámější a nejpoužívanější vysokoproteinovou surovinou v rostlinné říši sója, v našich výrobcích ji nenajdete. Pokud vás zajímá, proč sóju nepoužíváme, přečtěte si článek na toto téma, který jsme zveřejnili u nás na blogu. Jelikož sóju naše pomazánky neobsahují, skvěle se hodí pro alergiky, kteří si chtějí dopřát výživnou pomazánku plnou bílkovin založených na rostlinách!

Tudlee rostlinnou pomazánku jsme pro vás připravili ve dvou verzích – rajčatová a kari. V rajčatové verzi najdete kombinaci červených fazolí, quinoy, kapie a rajčat, která je lehce pikantní a skvěle se hodí na čerstvý chléb. Ve verzi kari jsme vsadili na červenou čočku, quinou a mangové pyré. Obě pomazánky jsou nejen bez sóji, ale také bez lepku, palmového oleje a geneticky modifikovaných surovin.

Budeme moc rádi, když nám dáte vědět, jak vám nová řada výrobků Tudlee chutná. Na našich sociálních sítích vám pravidelně přinášíme spoustu nápadů, jak naše produkty použít. Pošlete nám fotografii na náš Facebook nebo Instagram, označujte nás hashtagem #tudlee a podělte se s námi o vaše oblíbené recepty!

Naše výrobky můžete momentálně zakoupit na prodejnách Globus, Tesco, ve zdravých výživách a také online na rohlik.cz Postupně budeme přidávat i další řetězce, abyste si mohli Tudlee dopřát, ať už jste kdekoliv!