Představujeme vám nového člena naší luštěninové rodiny ❤️ K vašim oblíbeným luštěninovým pomazánkám s příchutí kari a rajčat, přibyla řepa! Stejně jako další dvě příchutě má spoustu bílkovin z obsažených luštěnin. Tentokrát jsme vybrali červenou čočku, která má 9 g bílkovin na 100 gramů a v kombinaci s červenou řepou chutná výborně. 

Všechny Tudlee luštěninové pomazánky jsou bez sóji, lepku, palmového oleje a geneticky modifikovaných surovin. Nenajdete v nich ani žádná škodlivá éčka ☺️ V pomazánkách se také snažíme zachovat co nejvíce zdraví prospěšných látek a proto je zpracováváme při nižších teplotách než klasické pomazánky. 

Luštěniny by měly být důležitou součástí jídelníčku každého z nás, a o to více, pokud se stravujeme rostlinně. Sója patří mezi nejznámější luštěniny s vysokým obsahem proteinu. Spousta lidí je na ni bohužel alergická, proto jsme sáhli po červené čočce, která je výborným zdrojem bílkovin i pro alergiky.

 

Tudlee luštěninové pomazánky si můžete jednoduše namazat na chleba, přidat vaši oblíbenou zeleninu, salám nebo sýr, a pochutnat si na výživné snídani. A pokud máte chuť na něco lehčího, nakrájejte si mrkev, řapíkatý celer, papriku, okurku nebo jakoukoliv jinou zeleninu a použijte pomazánku jako dip!

Budeme moc rádi, když nám dáte vědět, jak vám nová luštěninová pomazánka s řepou chutná. Na našich sociálních sítích vám pravidelně přinášíme spoustu nápadů, jak naše produkty použít. Pošlete nám fotografii na náš Facebook nebo Instagram, označujte nás hashtagem #tudlee a podělte se s námi o vaše oblíbené recepty!

Tudlee luštěninovou pomazánku s červenou řepou momentálně najdete na prodejnách Kaufland ❤️