Už jste vyzkoušeli Tudlee rostlinné proteinové pomazánky, které jsme vám představili v minulém článku? 🙂 Celý článek najdete zde: http://www.tudlee.cz/blog/tudleenovinky/

Dnes jsme si pro vás připravili tip, jak s Tudlee pomazánkou s příchutí kari v kuchyni čarovat! Hodí se totiž nejen na chleba, ale je také skvělým pomocníkem na rychlá a zdravá jídla. Pokud rádi kempujete nebo jste často na cestách, určitě vyzkoušejte tento recept na jednoduché kari.

Porce pro 2 osoby:
– 2 Tudlee proteinové pomazánky
– 2 malé brambory
– 1 střední mrkev
– 1 malá cibule
– malý kousek dýně
– hrst hrášku
– 1 stroužek česneku

Na oleji si opečeme cibulku, přidáme brambory, mrkev a dýni nakrájenou na malé kousky a lehce opečeme. Do směsi přilijeme trochu vody, zakryjeme pokličkou a asi 10 minut vaříme. Až zelenina změkne, přidáme Tudlee proteinovou pomazánku, prolisovaný česnek, hrášek a trochu vody na zředění omáčky. Pár minut vaříme a servírujeme s rýží nebo indickým chlebem naan. Pokud máte rádi pikantní jídlo, přidejte trochu čerstvých chili papriček!

Doufáme, že vám tento recept dobře poslouží, ať už na cestách nebo doma jako rychlý oběd, či večeře 🙂

Budeme moc rádi, když nám dáte vědět, jak vám nová řada výrobků Tudlee chutná. Na našich sociálních sítích vám pravidelně přinášíme spoustu nápadů, jak naše produkty použít. Pošlete nám fotografii na náš Facebook nebo Instagram, označujte nás hashtagem #tudlee a podělte se s námi o vaše oblíbené recepty!

Naše výrobky můžete momentálně zakoupit na prodejnách Globus, Tesco, ve zdravých výživách a také online na rohlik.cz Postupně budeme přidávat i další řetězce, abyste si mohli Tudlee dopřát, ať už jste kdekoliv!