Máme tady další novinku! Tentokrát vítáme nového člena do naší “sýrové” party 🙂 Kromě tvrdého “sýru” Tudlee Original a Tudlee s příchutí provensálské bylinky si nově můžete pochutnat na Tudlee s uzenou příchutí!

Stejně jako všechny Tudlee výrobky, náš nový uzený “sýr” neobsahuje lepek, sóju, laktózu, palmový olej ani geneticky modifikované suroviny. Naše rostlinné “sýry” vyrábíme z kokosového oleje, abychom se vyhli nejčastějším alergenům, jako jsou například ořechy nebo sója. Tudlee uzený “sýr” je 100% rostlinný, takže v něm nenajdete žádné živočišné složky, včetně dalšího častého alergenu – laktózy. Je pro nás důležité, aby si rostlinné alternativy mohli vychutnat opravdu všichni!

Naši novinku můžete použít stejně jako jste byli zvyklí u Tudlee Original. Sendviče, hamburgery, pizza, „sýrové“ omáčky a mnoho dalšího! Uzená příchuť dodá sendvičům i hamburgerům ještě lepší chuť! Všechny tipy na použití rostlinného “sýru” Tudlee najdete v tomto článku na našem blogu: http://www.tudlee.cz/blog/tudlee-100-rostlinny-syr-tipy-a-recepty/

  

Už jste Tudlee uzený “sýr” vyzkoušeli? Dejte nám vědět, jak vám chutnal! Na našich sociálních sítích s námi můžete sdílet vaše nápady k použití výrobků Tudlee, poslat nám fotografii nebo jen psanou recenzi 🙂 Budeme se těšit!

Kontaktovat nás můžete na našem Facebooku nebo Instagramu! Naše fotky najdete také pod hashtagem #tudlee ❤️

Tudlee můžete momentálně zakoupit na prodejnách Globus, Tesco, ve zdravých výživách a také online na rohlik.cz Postupně budeme přidávat i další řetězce, abyste si mohli Tudlee dopřát, ať už jste kdekoliv!